Shakira kaitseb interneti muusikapiraatlust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira
Shakira Foto: AFP / Scanpix

Popstaar Shakira osales hiljutise sõnavõtuga Suurbritannias käivas interneti muusikapiraatluse-teemalises sõnasõjas, kinnitades, et see toob teda fännidele lähemale.

Lily Allen alustas möödunud kuul kampaaniat illegaalse failivahetuse vastu ning kutsus Briti valitsust üles «muusikapiraate» korrale kutsuma, kuna Alleni arvfates hävitab piraatlus muusikatööstuse, vahendab WENN.

Siiani on Alleni seisukohta toetanud Elton John, Annie Lennox ja George Michael, kuid Shakira, kes on müünud üle maailma miljoneid plaate, on hoopis illegaalselt muusikat alla laadivate inimestele poolel.

«Mulle meeldib see, mis toimub, sest ma tunnen, et ma olen nii oma fännidele ja minu muusikat hindavatele inimestele lähemal. See on mõnes mõttes muusika esitlemine ja muusika on kingitus. Täpselt see peakski muusika olema – kingitus,» ütles Shakira.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles