Meie poliitikas teevad ilma strippar ja geiklubi artistid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformikas Keit Pentus lateksis
Reformikas Keit Pentus lateksis Foto: elu24.ee
Reporter Sander Allikmäe küsis Londoni kesklinnas brittidelt, mida nad arvavad meie valimisreklaamist. Kõrvaltvaataja pilk osutus üpriski üllatavaks.

Näiteks üllatas reformikas Keit Pentus seekord teistmoodi valimisplakatiga. Ta riietas ennast lateksist kuradikostüümi ja soovitas Edgar Savisaarel väriseda. 

Inglased, kes seda plakatit reporteri käes nägid, arvasid järgmist: 

Henry: See on kindlasti stripiklubi reklaam. Ta on strippar, kes võtab riided seljast ja saab selle eest raha.

Ann: Väga siivutu, aga ma ei ütleks, et ta on just prostituut. Aga samas arvan, et kindlasti on tegemist kahtlase teenusega, mida see naine pakub. 

Ka Mart Laar ajas enne valimisi selga koristaja riided ja lubas ühes reklaamis Tallinna tänavad rohelisest värvist puhtaks lüüa. Selle reklaami kohta arvasid inglased järgmist:

Tom: Tegu on kas mingi tantsu- või komöödiatrupiga.

Andry: Pildil on mingid töömehed, keda saab endale koju tellida.

Ann: Need mehed ei tundu usaldusväärsed. Näib nagu nad napsutaksid liiga palju.

Henry: Tundub, et need mehed on homode ööklubi esinejad. Nad näivad homodena ja nad on ka homolikult riides. Ja ilmselt neil on ka mingi shownumber harjadega. 

«Kui need peaks olema poliitikud, siis peaks Eesti täiesti pekkis riik olema,» arvas Henry, kui talle paljastati et tegu on meie tuntud poliitikutega, Mart Laariga eesotsas.

Vaata meeleolukat videolõiku!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles