Superstaariks ihkajad esinevad Solarises

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Varjun.
Birgit Varjun. Foto: TV3

TV3 saate „Eesti otsib superstaari" finalistid esinevad täna, 20. oktoobril kell 18 Solarises EMT Keskuses.

„Solarises asuv EMT Keskus on hea võtte- ja avalik harjutuspaik nii koha uudsuse tõttu kui sellepärast, et superstaariks pürgijad saavad oma lavanärvi proovile panna ja karastuda telestuudiost väljaspool," tõdes saate produtsent Kaupo Karelson. „Samuti on see suurepärane võimalus kõigile superstaariks pürgijate fännidele salvestusest osa saada ning pärast oma lemmikutelt autogramme küsida. Sel hooajal tahame oma publikule eriti lähedal olla - seda nii reaalses kui virtuaalkeskkonnas."

Lõppvõistlusel osalevad viimati ekraanil olnud saates enim televaatajate hääli kogunud Marten Kuningas, Ott Lepland, Andrei Ozdoba ja Jaanus Saago.

Juba eelnevalt olid telefonihääletuse tulemusena endale finaalikoha kindlustanud Birgit Varjun, Anne Arrak, Eliisa Kõiv ja Getter Jaani.

Finaali pääsesid ka Kene Vernik ja Anis Arumets - kohtunikel oli esimest korda sel hooajal võimalus saata üks neid ja üks noorsand otse lõppvõistlusele.

„Finalistide tase tänavu on väga tugev. Tegelikult oli rohkemgi lauljaid, kes oleksid väärinud kohta finaalis. Et järgnevate nädalate jooksul astub üles mitu väga isikupärast artisti, usun, et tulevad huvitavad saated," ütles Maarja, koos Mihkel Raua ja Rein Rannapiga superstaari saates kohtuniku rollis laulja. „Veel on aga vara ennustada, kas võidab poiss või tüdruk: eks aeg paneb paika, kes nendest suudab ennast paremini tõestada."

Birgit Varjun, end kohtunike ülivõrdes kiidusõnade saatel superstaarisaate finaali laulnud Valgamaa neiu tõdes: „Siiani arvasin, et kõige raskem oli teatrivoor, kus pinge oli suur ja lühikese ajaga tuli ära õppida mitu laulu. Nüüd mõistan, et raskem on alles ees. Saate võitmiseks ei piisa ainult heast lauluhäälest, vaid see nõuab palju tööd ja pühendumist."

„Eesti otsib superstaari" on TV3 ekraanil neljapäeval kell 20 ja pühapäeval kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles