Aivar Riisalu: tegin fantastilise valimistulemuse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Mihkel Maripuu

Aivar Riisalu kandideeris keskerakondlasena Tartus ja sai seal oma partei arvestuses teise tulemuse (744 häält), mis ta ka volikokku viis.


«Mina arvan, et ma tegin fantastilise tulemuse ja ma poleks kõige paremaski unenäos osanud arvata, et ma saan sellise tulemuse,» ütles poliitik, ajakirjanik ja ärimees Riisalu. «Kandideerides esimest korda, puhta lehena oma uues kodulinnas ja saada selline inimeste usaldus - uskumatu!»

«Kui ma oleks saanud 10 000 häält ja võitnud valimised, oleksin ma hakanud Tartu linnapeaks,» jätkas Riisalu. «Aga seda ei juhtunud. Minu jaoks maailm selle pärast kokku ei kuku, ega ma sportlane ei ole.»

Tartus sai suurima häältesaagi Reformierakond. «Tulemused olid sellised, nagu valija tahtis. Ma arvan, et Reformierakond on Tartus asju hästi ajanud, järelikult valija usaldab teda. Reformi- ja Keskerakond on Tartus päris pikalt koalitsioonis olnud,» rääkis Riisalu.

«Minu meelest oleks parim, kui Tartus jätkaks senine koalitsioon,» ütles Riisalu. «Ma olen seda oma valimiseelsetes intervjuudes ka öelnud, et olen küll nõus olema Urmas Kruuse linnavalitsuses abilinnapea.»

«Kohaliku omavalitsuse tasandil mängivad isikud, mitte parteid, saage sellest ükskord aru! Kohalikku elu saavad ajada kohalikud autoriteedid ja võib-olla õnnestub mul ka kunagi nende hulka sattuda,» avaldas Aivar Riisalu lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles