Priimägi saatis ETV põrgu, Vitsut saatis Priimäe minema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimäe seiklused Keskerakonna valimispeol.
Linnar Priimäe seiklused Keskerakonna valimispeol. Foto: Karli Saul

Tuntud kunstikorüfee ja reklaamiguru Linnar Priimägi viibis Keskerakonna valimispeol Meriton Grand Hotellis Tallinnas äraütlemata kõrgendatud meeleolus.


Priimägi nautis pokaalide kaupa punast veini ja suhtles täitsa vabalt. Ta embas joviaalselt erinevas vanuses ette sattunud daame, alates Katrin Siskast kuni Marju Kuudini.

Ainuke suhtlustõrge tekkis Linnaril ETV reporteriga. Õppejõud soovitas rahvusringhäälingu ajakirjanikul Kaileen Mägil lihtsalt põrgusse minna.

Seepeale leidis kõrge keskerakondlane Toomas Vitsut, et ega pidu ei parane, kui võõrad ei vähene. Priimäele kutsuti kiiremas korras takso ja ta saadeti kodu poole. See juhtus juba kell 22.25 pühapäeva õhtul.

Priimägi ilmub seltskonnaüritustele ikka säravvalges kostüümis. Ise on ta öelnud, et kogu oma karjääri jooksul on ta oma valgetele rõivastele suutnud teha vaid pooltosinat veiniplekki. Ja kui ta pühapäeva õhtul just kuhugi edasi ei läinud, küllap jäi siis seegi kord kostüüm puhtaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles