Rammstein leiab taas tee Eestisse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammstein.
Rammstein. Foto: SCANPIX

Saku Suurhallis astub 24. veebruaril 2010 üles Saksa industriaalroki kultusbänd Ramm­stein.



Pärast neli aastat kestnud pausi on bändil valminud uus album ning selle Euroopa esitlustuuri raames tullakse veebruaris Tallinna tagasi. Piletid hinnaga 695 krooni on müügil alates 26. oktoobrist.



Rammsteini värsket materjali tutvustava tuuri avalöök on 8. novembril Portugali pealinnas Lissabonis. Bänd plaanib järgneva kahe ja poole aasta jooksul anda 200 kontserti.


Rammstein on oma liikmete sõnul algavaks tuuriks igati valmis. «Hea, et see plaat lõpuks valmis sai. Me ei jõua ära oodata, millal lavale saame,» teatas kitarrist Ri­chard Kruspe.



Rammstein on Eestis esinenud kaks korda – mõlemal korral ette välja müüdud saalidele. Viimati andis bänd kontserdi Saku Suurhallis 2004. aasta novembris täismajale.



«Me ei kahelnud hetkegi, kas tuua Rammstein Eestisse kolmandat korda. Tegime bändile oma pakkumise ära juba kohe pärast 2004. aasta laivi ning ootasime siiani põnevusega nende uut tuuri,» kommenteeris BDG Musicu tegevjuht Eva Palm. «Oma pürotehnikast pungil teatraalse lavashow’ga on Rammstein efektne vaatepilt ka kümnendat korda, kindel on see, et iga kord on neil midagi uut varuks olnud.»



16. oktoobril saabus Eesti muusikapoodidesse müügile Rammsteini uus album «Liebe Ist Für Alle Da» («Armastus on kõikide jaoks olemas» – toim), mida tuli oodata neli aastat. Bändi kuues plaat on liikmete sõnul kõige «raskem» stuudioalbum, mis nad seni teinud.



«Sellel ei kõla imalad armastuslaulud – otsime armastuse sügavamat ja tumedamat tähendust,» kommenteeris bändi asutajaliige Kruspe. Albumil on 11 uut lugu, sealhulgas skandaalne singel «Pussy», mille video kogus internetis paari nädalaga üle 12 miljoni vaataja. (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles