Briti kuninganna ehmatas teatrikülastajaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth II
Elizabeth II Foto: AP / Scanpix

Suurbritannia kuninganna Elizabeth II ehmatas sellel nädalal Londoni teatrikülastajaid, kui sinivereline koos oma abikaasaga ootamatult viimastel minutitel enne etenduse algust teatrisse saabus.

Kuninganna ja ta abikaasa, prints Philip trügisid kaaskodanikest mööda oma kohtade juurde, kirjutab Reuters.

Kuningannal ja ta abikaasal olid piletid New London Theatre`is etendunud esimesest maailmasõjast rääkivale etendusele «War Horse».

«Kuninganna ja ta abikaasa jõudsid kohtadeni siis, kui tuled kustutati. See oli inimestele šokk, kui nad neid nägid. Nad vabandasid juba kohad sissevõtnute ees kui neist möödusid,» sõnas samal etendusel olnud ajakirjanik.

Pärast etenduse lõppu tahtsid nad diskreetselt lahkuda, kuid rahvas hakkas ka neile plaksutama. Kuninganna lehvitas lahkudes.

Väidetavalt käivad kuninganna ja ta abikaasa üsna tihti salaja West Endis asuvates teatrites ja söögikohtades, kuid varem ei ole neid niimoodi tabatud.

«Kuningannale meeldib vahel oma roll maha jätta ning inkognito tavalise naise elu elada. See aitab tal normaalset elu tunnetada,» selgitas Briti kuningakojaga seotud allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles