Lennujaama sarja «FlashForward» esilinastust vaatama!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaal Flashforward
Seriaal Flashforward Foto: FoxLife

Kellel kodus televiisor puudub tasub endale täna õhtuks lend broneerida, kuna Tallinna Lennujaamas keeratakse televiisorid uue tulevikku vaatava sarja «FlashForward» esilinastuse puhul Fox Life kanalile.

«Eks nii nagu Tallinna Lennujaamast saab ikka iga aastaga aina kiiremini ja kaugemale lennata, siis jõuavad suured maailma hitt-sarjad kiiremini meie inimeste televiisoritesse. See väärib tähelepanu ka Tallinna Lennujaamas,» selgitas Tallinna lennujaama turunduse ja reklaamikonsultant ja tuntud rahvuspapude looja Indrek Kaing uudise tagamaid.

«Nii ongi,et täna õhtul, mil läheb eetrisse vaid mõni nädal peale maailmaesilinastust, uus põnevussari «FlashForward», keeratakse Tallinna lennujaamas televiisorid Fox Life kanalile.»

Seega täna õhtul väljalendu ootavad kliendid saavad kella 21:00 – 21:50 televiisorist kaasa elada uuele põnevussarjale «FlashForward», kus peaosas filmis «Armunud Shakespeare» nimiosalist kehastanud Joseph Fiennes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles