Saagim ahvatles Jüri Pihli parki koristama šampanjaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl ja Anu Saagim Politseiparki koristamas
Jüri Pihl ja Anu Saagim Politseiparki koristamas Foto: Jelena Rudi

Kodulinna puhtuse ja heaolu pärast südant valutav Anu Saagim pinnib enne pühapäevaseid valimisi Tallinna linnapeakandidaate. Seekord trehvas Anu sotside esinumber Jüri Pihli ja tema koera Nukiga.

Anu: Jüri, mida Teie arvate Tallinna linna heakorrast hetkel?

Jüri: Kui meie partei tuleks Tallinnas võimule, siis me oskaks maksumaksja raha, mis on antud Tallinna linnavalitsuse kätte, kindlasti paremini ära kasutada.

Anu: Kas Te julgeksite lubada, et kui Teist saab linnapea, et võtate ühe esimese  asjana käsile näiteks ka Tallinna räämas mereäärsed piirkonnad?

Jüri: Ikka, sest mereäär on selline koht, mis toob linnale ka raha sisse. Seal ei ole ainult kulutused. Mida ilusam meie mereäär on, seda rohkem inimesed seal jalutavad ja kindlasti on see üks prioriteetsetest kohtadest.

Anu: Miks meie parkides on alkoholi tarbimine keelatud? Mujal maailmas on see täiesti normaalne, et parkides peetakse piknikke ja samas nauditakse ka šampanjat ja veini. 

Jüri: Asi peaks olema mõistlik. See ei tähenda, et me lubaks lausjoomist avalikes kohtades. Aga väike jook pole patt. Keda see häirib, siis saab ju alati teha märkuse ja kindlasti leitakse lahendus.

Mõnikord häirib mõni inimene oma räuskamisega palju rohkem, kui lõbus seltskond veiniklaasi taga. 

Anu: Jüri, juhul kui Te linnapeaks saate, siis võtke palun võtke vastu seadus, et ka Tallinna parkides tohiks suvel mõnusas seltskonnas piknikke pidada ning veidike alkoholi nautida!

Kas Sina valiksid Jüri Pihli linnapeaks!

Vaata videoklippi Jüri ja Anu väikesest koristusaktsioonist Tallinna Politseipargis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles