Megastaar-DJ Avicii fännab Eesti artisti Syn Cole'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avicii
Avicii Foto: SCANPIX

Rootsist pärit maailmakuulsa DJ, remiksija ja muusikaprodutsendi Avicii playlisti kuulub muu hulgas Pärnust pärit Syn Cole'i looming.

Tuntud muusikud, kellel on peagi ilmumas uus plaat, paljastasid ajakirjale Vanity Fair, milliseid teisi artiste nad kuulavad.

Avicii playlisti kuuluvad hetkel Daft Punki «Digital Love», Major Laseri «Get Free», Candido «Jingo (Federico Scavo Remix)», Henrik B, Niklas Gustavssoni ja Peter Johanssoni «Echoes», Helvetic Nerdsi «Blood Pressure» ning Syn Cole'i «April».

Viimase juurde märkis Avicii: «Keep a keen eye on Syn Cole.» ehk «Hoidke Syn Cole'il silm peal.»

Pärnust pärit Syn Cole ehk Rene Pais on sõlmis mõni aeg tagasi plaadilepingu Avicii plaadifirmaga Le7els.   Syn Cole tõusis maailma suurtele klubimuusikalavadele mullu augustis, mil ta debüteeris Suurbritannias Creamfieldsi tantsumuusikafestivali pealaval Avicii hiti «Silhouettes» remixiga.

Rootsist pärit 23-aastane Tim Bergling ehk Avicii on hetkel üks kuumemaid house-DJsid maailmas. Tema lood on suurt edu saavutanud erinevates muusikaedetabelites ning tema ametlikule Youtube'i kanalile postitatud videotel on kokku üle 325 miljoni vaatamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles