«Ringvaade»: vahetusentusiast plaanib nööpnõela eest korteri saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Välba ja Marko Reikop saates "Ringvaade"
Anu Välba ja Marko Reikop saates "Ringvaade" Foto: ERR

ETV saates «Ringvaade» rääkis oma suurtest plaanidest mees, kes kavatseb aastaga nööpnõela vastu kahetoalise korteri vahetada.

Rain Tiit vahetab asju järjest suuremate vastu ning loodab nii nööpnõelast korteri teha. Eeskujuks austraallane, kes vahetas 14 nädalaga kirjaklambri kahekorruselise maja vastu. Rainil on seljataga alles teine vahetus - nööpnõela asemel on tal päikeseprillid.

Ta arvab, et saavutab oma eesmärgi aastaga. «Võtsin eesmärgiks kahetoalise korteri,» ütles ta ning rõhutas, et ei ole täpselt paika pannud korteri asukohta ega seisukorda.

«Aga miks mitte?» põhjendas ta oma ettevõtmist. «Kui inimesed soovivad midagi saavutada, siis iga asja jaoks ei ole raha vaja.»

Rain vahetab ainult nende asjade vastu, mida peab huvitavaks - ese ei pea tingimata tema omast kallim olema. Talle on pakutud juba grillahju ja Peugeot' tuttuut käigukasti, mis talle aga ahvatlevad ei tundunud.

Ülevaadet Raini vahetustegevust saad näha siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles