«Saladused»: kas väline ilu on tõesti sisemisest tähtsam?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Saladused"
"Saladused" Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Saladused» seekordsed lood tõstatasid küsimuse, kui oluline või väheoluline on tegelikult sisemine ilu.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Romanss paberil

Kooli populaarseim tüdruk Kerli palus, et nohiklik Alvi vastaks tema asemel Raineri kirjale.

Salajases kirjavahetuses selgus varsti, et noored on hingesugulased. Paraku eksisteeris armulugu paberil, sest noormehe tundeavaldused olid mõeldud kaunile Kerlile.

Alvil sai noormehe lollitamisest küllalt ning tõi tõe päevavalgele. Rainer oli kirjades öelnud, et ei hooli neiu välimusest, kuid elu tõestas vastupidist - Alviga ta enam suhelda ei tahtnud.

Kohutav kõhnumislugu

Et väline ilu on sisemisest tähtsam, tõestas ka saate teises loos näidatud Aneti pihtimus, kes pidas end liiga paksuks. «Ma olin ka nooruses peenike - paar aastat veel ja oledki paks nagu siga,» ähvardas Aneti ema, kui nägi teda rämpstoitu söömas.

Heas vormis neiu otsustaski natuke alla võtta, kuid väike dieet muutus hirmuäratavaks kõhnumissaagaks. Ta tegi meeletult trenni ja ei söönud peaagu midagi, võttes kahe kuuga alla kümme kilo.

Anett kurnas end nii ära, et vajus ühel hetkel lihtsalt tänaval kokku. Pärast seda ajas ta sisse nii palju toitu, kui suutis. Trenni tagasi ta ei läinud ning varsti oli ta tüsedam kui kunagi varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles