Galerii: Aigar Leok ja Toomas Triisa madistasid krossirajal

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok ja Toomas Triisa kaklesid krossirajal.
Aigar Leok ja Toomas Triisa kaklesid krossirajal. Foto: Karli Saul

Pühapäeval Kose-Risti krossirajal peetud heategevuskrossil «Tanel Leok ja sõbrad» viskasid Leok ja Triisa pealvaatajatele vaimuka vimka.

Heategevuskross oli mõeldud krossihooaega avama ja sel puhul võtsid spordimehed sõitu huumoriga. Asi sai alguse sellest, et Toomas Triisa justkui ei lasknud Aigar Leokit mööda. Mõni ring enne intsidenti karjus Aigar Toomase peale: «Lase mööda, ära jebi!». Viimane ei teinud kuulmagi ja jätkas sõitu omas vaimus.

Siis põrkasid raudratsanikud kokku. Kukkusid, aga selle asemel, et sõitu jätkata, hakkasid teineteist rusikatega tümitama.

Mõnda aega rajal püherdanud ja teineteist hoopidega kostitanud, tulid sportlased justkui teadvusele. Mõne hetke teineteisele juhmilt otsa vahtinud, avastasid nad, et kross tahab ka sõitmist.

Leok haaras Triisa tsikli ja pani sellega ajama. Viimasel ei jäänud muud üle, kui Leoki mootorratta selga istuda. Nii nad lõpuni sõitsidki.

Toomase vend Jüri Triisa oli samuti rajal. «Sõitsin nende ees ja kaklust ei näinud. Aga suurest vennaarmust oleksin kindlasti appi läinud,» naeris Jüri.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni peasekretär Veiko Biene ütles intsidenti kommenteerides, et nüüd seisab poistel ees tõsine aruandmine.

Tegelikult oli kogu madin ette planeeritud naljategemine, ütlesid kohal koriis korraldajad. Föderatsiooni poolt pole Leokil ja Triisal tegelikult pahandusi karta.

Vaata galeriid kaklusest! Sinises Aigar Leok, punamustas Toomas Triisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles