Kas iluopp, süstid või sperma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igihaljad daamid - Tiina Park, Krista Lensin, Eve Kivi
Igihaljad daamid - Tiina Park, Krista Lensin, Eve Kivi Foto: Fotomontaaz
Hiljuti tunnistas Krista Lensin (38) Naistelehele, et proovis kortse silendavaid ilusüste juba aastaid tagasi ega mõista, miks eestlased sellistesse noorendavatesse vahenditesse nii vaenulikult suhtuvad. Kena daam lubas, et laseb end süstida ka tulevikus.

Ka Tiina Park (67) on oma kunagises intervjuus öelnud, et iluoperatsioonid on tema jaoks sama loomulikud kui võileiva söömine. 

Teletähe arvates sõltub inimese välimus tema enda otsustest. «Kui tahab, on kortsus, ei taha, laseb ära lihvida – mis tähtsust sel on,» sõnas Park, kelle sõnul on ilukirurgia niivõrd tavaline teema, et sellest polegi mõtet rääkida.

Veel lisas Park, et omaenda arvukaid ilulõikusi pole ta kunagi kahetsenud.

Temast neli aastat vanem filmidiiva Eve Kivi (71) on aga kinnitanud, et iluopp ei tee imesid. Proua Kivi on hoopis paljastanud, et parim ilu-ja imetoode vananevale nahale on värske sperma. 

Põhjus, miks Eve ilupoeratsioonidesse tõrjuvalt suhtub on imelihtne. «Võid ju näo ära lõikuda, aga kui «ülevalt» oled nelikümmend ja «alt» seitsekümmend, tekib piinlik olukord», tunnistas igihaljas daam Arteris. 

Mida eelistaksid Sina, kas iluoppi, botox'it või spermat?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles