Esilinastus Veiko Õunpuu film «Püha Tõnu kiusamine»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Püha Tõnu kiusamine" - Veiko Õunpuu filmi esilinastus Solarise keskuses 10.10.09
"Püha Tõnu kiusamine" - Veiko Õunpuu filmi esilinastus Solarise keskuses 10.10.09 Foto: Jelena Rudi
Laupäeval, 10. oktoobril esilinastus Solarise kultuurikeskuses Veiko Õunpuu uus film «Püha Tõnu kiusamine». Peaosas astus üles võrratu Taavi Eelmaa.

Taavi Eelmaale oli see juba kolmas filmiprojekt režissöör Veiko Õunpuuga. Seekord oli Taavi kehastunud moraaliprobleemidega silmitsi seisvaks kinnise loomuga keskastmejuhiks.

Meheks, kes pürgib puhtama südametunnistuse poole, kuid takerdub oma teekonnal üha keerukamatesse situatsioonidesse, mille tagajärjel kaotab oma väärika töökoha, oma musterperekonna ning kõige lõpuks iseendagi. Kõik see meenutab kangesti meie endi konnatiiki aastal 2009. 

Must-valges linaloos mängivad Taavi Eelmaa lisaks Ravshana Kurkova Venemaalt, Tiina Tauraite, Katariina Lauk, Hendrik Toompere, Rain Tolk, Juhan Ulfsak, Taavi Teplenkov, Marika Barabanštšikova, Peeter Volkonski, Andres Puustusmaa ja paljud teised.

Veiko Õunpuu on kindel, et tema uus film meeldib kindlasti neile, kellele on meeldinud ka tema varasemad šedöövrid «Tühirand» ja «Sügisball». Viimane on maailma erinevatel festivalidel võitnud üle 15 väärika auhinna. 

Vaata esilinastuse pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles