Tüdruk üritas internetis vanaema maha ärida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitüdruk müüs eBay kaudu oma vanaema
Koolitüdruk müüs eBay kaudu oma vanaema Foto: AFP / Scanpix
Kümneaastane Briti koolitüdruk sai hakkama inetu teoga, üritades internetioksjoni kaudu oma vanaemast lahti saada.

Neiu pani sellesisulise kuulutuse üle oksjonisaidile eBay ning küsis lähisugulase eest vaid 99 penni ehk ligi 17 Eesti krooni, vahendab Ananova.

Essexist pärit Zoe Pemberton kirjeldas oma 61-aastast vanaema Marian Goodalli kui haruldast eksemplari, kes on paraku ka tüütu ja hädaldab palju. Samas tunnistas tüdruk, et vanaema sobib hästi ka kallistamiseks.

«Istusin teleka ees ja tema muudkui käskis mul igasuguseid asju teha, näiteks endale jooki segada. Mul oli sülearvuti käepärast ja järsku tuli mul mõte vanaema eBays müüki panna,» meenutas Zoe.

«Ma ei teadnud, palju me tema eest saada võiks. Äkki 99 penni?» pakkus tüdruk.

Zoe isa Thomas (31) tunnistas, et tütar pani vanaema pärast väikest erimeelsust müüki, kuid lisas, et tegelikult on vanaema ja lapselapse vahel armastavad suhted.

Kuigi proua Goodalli peale tehti oksjonisaidil mitmeid pakkumisi, võttis eBay kuulutuse inimkaubandust puudutavatele seadustele viidates maha.

«Loomulikult on meil inimeste müümise kohta reeglid. Pidime selle maha võtma, aga see oli üsna lõbus ja tehti mitmeid pakkumisi,» ütles eBay esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles