Ingrid Peek: Suur tänu kõigile Rabarocki fännidele!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2008
Rabarock 2008 Foto: Ardi Ilves

«Tänavune Rabarock sujus ladusalt ja lahedalt, pakkudes tõeliselt suurepärast ja mitmekesist muusikavalikut ning kõigest sellest on hinges väga hea tunne.


Suur tänu kõigile, kes te asja õnnestumisele omalt poolt kaasa aitasite,» tänab  festivalil osalejaid ja publikut Rabarocki üks korraldajatest

Ingri Peek

.  

«Neli aastat on festivali elus paras iga, mis tõestab, et tegemist on eluterve, jätkusuutliku ja areneva üritusega, millele võib loodetavast pikka ja värvikat eluiga oodata,» tõdes ka BDG artist booker Helen Sildna. 

«Hea meel, et Rabarock on suutnud teha iga järgneva aastaga hoogsa arengu nii organisatoorselt kui programmiliselt-muusikaliselt. Tegemist on minu arvates hetkel ka ainsa tõsiseltvõetava rockfestivaliga kogu Baltikumis.» 

«Festivale tekib ja kaob, aga tark ja süstemaatiline areng on see, mis garanteerib püsimajäämise, lojaalse publiku ja kasvamise. Selle aasta Rabarocki programm oli päris kindlasti parem kui kunagi varem. Julgelt võib täna öelda, et Rabarock on tulnud, et jääda,» lisas Sildna. 

Vaata lisaks meeleolukat pildigaleriid! 


  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles