Galerii: Michael Jackson jalutas vanalinnas ja vaatas vabaduseristi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Tallinna lennujaama kaudu Eesti pealinna saabunud Michael Jackson võttis sügispäikese paistel ette lühikese jalutuskäigu Tallinna vanalinnas ja imetles Tallinna vaatamisväärsusi.


Tagasihoidlik staar saabus luksusmaasturiga Cadillac Escalade (muide, samasugust autot kasutas ka Madonna Tallinnas liiklemiseks) turvameeste saatel Viru väravate juurde. Mõõduka turvameeskonna saatel jalutas Jackson mööda iidset Viru tänavat. Üks turvameestest hoidis tema pea kohal musta päevavarju, et põhjamaa jõuline sügispäike staari õrna jumet ei kahjustaks.

Tee peal tegi staar oma kaaskonnaga põgusa peatuse vanalinna restoranis Dominic. Seejärel suunduti Vabaduse väljakule ning heideti tunnustav pilk kristallristile. Külastati ka Toompea mäge ja vaadati Nevski katedraali kuldseid riste ning riigikogu hoonet.

Jacksoni möödumisel haarasid paljud tallinlased oma mobiiltelefonid ja taskukaamerad, et unikaalse külalise jalutuskäiku jäädvustada. Siiski ei tekitanud megastaari ilmumine paljunäinud tallinlastes erilist elevust - oleme me ju Jacksonit varemgi siin näinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles