Ameeriklanna: tulnukas rasestas mu ja varastas loote

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna: tulnukas rasestas mu ja varastas loote
Ameeriklanna: tulnukas rasestas mu ja varastas loote Foto: Wikipedia.org

USAs Texases elava Jane Helmsi sõnul jäi ta rasedaks, kuigi ta ei olnud oma abikaasaga pikka aega seksinud. 

Naine kahtlustab, et magamise ajal tegid tulnukad temaga eksperimendi ja selle tõttu jäi ta lapseootele, kirjutab stuff.co.nz.

Helms jätkas, et neljandal raseduskuul läks ta abikaasa komandeeringusse ning ta oli suures majas üksinda. Talle hakkas tunduma, et keegi jälgib teda.

Naine läks õhtul magama, kuid hommikul üles ärgates mõistis ta, et ei ole enam rase.

«Olen kindel, et tulnukad eksperimenteerisid minuga. Nad rasestasid mu ja siis varastaid loote. Arvan, et laps oli hübriid,» meenutas ameeriklanna.

Naine lasi oma jutu tõestamiseks end hüpnoosi viia. Tema kinnitusel oli ta magamistoas ere valgus ja kolm kummalist väikest olendit sagisid ta ümber.

Helmsi kinnitusel enamik inimesi tema lugu ei usu ja selle tõttu pakkus ta välja isegi seda, et talle valedetektori test tehakse.

UFO ekspertide sõnul on kogu USAs, kuid eriti Texase osariigis viimasel ajal kasvanud juhtumite arv, kus inimesed on kummalisi lennumasinaid või olendeid näinud.

«Tundub, et X-failid on tagasi,» nentis üks kohalik elanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles