«Armunud Shakespeare» staar Joseph Fiennes peaosas uues hittsarjas Fox Life kanalil

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaal Flashforward
Seriaal Flashforward Foto: FoxLife

Juba 16. oktoobril kell 21:00 esilinastub Eestis Fox Life kanalil uus draama- ja põnevussari «Flash Forward» («Meenutades tulevikku»), peaosas Joseph Fiennes, kelle duett Gwyneth Paltrowga filmile «Shakespeare in Love» («Armunud Shakespeare») parima filmi Oscari tõi, stsenarist/produtsent David S. Goyer («Blade», «Batman Begins» and «Dark Knight») ja Brannon Braga («Star Trek: The Next Generation»).

Esimest korda esilinastub selline rahvusvaheline suur sari Eestis vaid mõned nädalad peale maailma


esilinastust.

Sarja põhitelg keerleb juhtumi ümber, kui inimesed kogu maailmas kaotavad 2 minutiks ja 17 sekundiks teadvuse. Globaalne teadvusekaotus põhjustab paanikat ja õnnetusi. Kui hakatakse uurima, mis sellise teadvuse kaotuse põhjustas, selgub et paljud inimesed nägid selle 2 minuti ja 17 sekundi vältel pilte oma tulevikust kindlal päeval kuue kuu pärast. Õhku jääbki küsimus, miks see juhtus ja mida need nägemused tähendavad?

Sari on eetris Fox Life kanalil alates 16. oktoobrist reedeti kell 21:00 ning kordused pühapäeviti 17:40 ja esmaspäeviti 16:00.

Maailma esilinastusel Ameerika Ühendriikides 24. septembril kogus sari 12,41 miljonit vaatajat ja
sihtrühmas 18-49 tegi oma ajavööndis suurepärase 4,1 reitingu (share: 12%).

Fox International Channels (FIC) Europe rahvusvaheliste kanalite seast on eestikeelsetena kättesaadaval Fox Life ja Fox Crime ning inglisekeelsena loodus- ja teadusdokumentaalidele keskenduv National Geographic Channel. Fox Life kanalil pakutakse vaatajatele erinevate rahvusvaheliste hitsarjade uusi ja vanu hooaegu -
"Meeleheitel koduperenaistest" "Räpase seksika rahani". Fox Crime kanalil võib leida nii uusi kui vanu krimisarju - "Sopranodest" "Dexterini". Kõik kanalid on kättesaadavad Starmani, Elioni ja STV erinevates pakkettides. Kanaleid on võimalik vaadata ka venekeelse audioga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles