Andrus Värnik müüb maja 3 miljoniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik
Andrus Värnik Foto: Mati Hiis/SL Õhtuleht
Odaviske maailmameister Andrus Värnik (32) on vähemalt mõneks ajaks tõmmanud joone alla oma maja ehitusele. Värnik müüb pooleliolevat eramut Tänassilma külas Kodusalu teel ligi kolme miljoni krooniga, vahendab Kroonika.

Andrus reklaamib ligikaudu kilomeeter Tallinnast asuvat kinnistut kui kaunist ja privaatset elupaika, mille krundil võiks isegi odaviskeid sooritada - krundi suuruseks on 2000 ruutmeetrit. 

Kinnistul paiknevad 170-ruutmeetrine pooleliolev elumaja ning paraja korteri mõõtu saunahoone, kus on lahedat olemist 70 ruutmeetri jagu. Mõnusat omaette lõõgastumist toetab kõrghaljastus ja vaiksed naabrid - pealekauba on juurdepääs võõrastele piiratud tõkkepuuga.

Miks Värnik, kes alustas ehitusega läinud aastal, on otsustanud maja rahaks vahetada, pole teada - mees jääb tabamatuks. Küll on aga selge, et päris ulualuseta Andrus ja tema elukaaslane Kairi Peensalu ka ei jää. Odahiiule kuulub veel väiksemat sorti korter Tallinna kesklinnas Narva maanteel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles