Neljapäeval astuvad Rock Cafe lavale Köök, Tolmunud Mesipuu, Pilvikud ja 3Pead

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Köök
Ansambel Köök Foto: Köök

Sel neljapäeval, 8. oktoobril toimub Tallinna klubis Rock Cafe (Tartu mnt. 80D) järjekordne üritus sarjast «Featuring:» ning seekord toovad ürituse korraldajad külastajate ette ansamblid Köök, Tolmunud Mesipuu, Pilvikud ja 3 Pead. Plaadimuusikat valib ansamblite eel, järel ja vahepeal DJ Villu Kraan.

Mitmete superhittidega nagu «Suveks Tõrvasse», «Loskutovi tippmark» või Eurovisiooni lauluvõistluse eelvõistlusel «Eesti laul 2009» toetajaid kogunud «Üürnik» tuhandete inimeste südametesse pugenud Köök toob neljapäevasel kontserdil fännide ette lugusid lähitulevikus valmivalt uuelt albumilt.

Hüpnootilse stoner-proge roki vallas üks suuremaid saavutusi Eesti muusikas on kindlasti ansambel nimega Tolmunud Mesipuu, sest seni on ansambel esinemiste ning suve lõpul ilmunud plaadiga «Puusse Panen» vaid kiidusõnu pälvinud.

Tallinna ansambli Pilvikud arengut on enam kui kümne tegevusaasta jooksul mõjutanud eelkõige 1970. aastate progekuningate parimad tööd. Läbi oma muusika publiku suunas äärmiselt positiivseid vibratsioone saatvad Pilvikud viivad kuulajad psühhedeelsele reisile aega, kui rohi oli lausa märkimisväärselt rohelisem ja taevas tuhandevärviline.

3 Pead on põhjamaine power trio, mille liikmed on Erkki Tero (Erro), Janek Murd (Rubik 3001) ja Annie Rist (Müürilill). 2007. aastal andis ansambel välja kaks albumit - «Ilusaim heli» ja «Taevaluugid». Neljapäevasel üritusel astub end loomingulises mõttes ootamatus suunas areneva ilmastikunähtusega võrdlev ansambel lavale päris uue kavaga, mis peaks bändiliikmete sõnul olema senisest äkilisem.

Selle nädala «Featuring:» toimub neljapäeval, 8. oktoobril Tallinna klubis Rock Cafe (Tartu mnt. 80D) algusega kell 21.00. Pilet üritusele maksab esimesel tunnil (21.00-22.00) 75 krooni, hiljem saabujad peavad sissepääsu eest loovutama 100 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles