Erootilised öka-ja äkafilmid Rabarockil

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll lubas ka sel Rabarockil kuulajaid millegagi üllatada
Metsatöll lubas ka sel Rabarockil kuulajaid millegagi üllatada Foto: Rabarock

Täna alanud festivalil Rabarock on traditsiooniliselt kohal ka Kinobuss, mille filmiprogramm on seekord suunatud täiskasvanutele ehk siis seksifilmide näitamisele. Tänavune filmi õpituba on mõeldud üle 18- aastastele ja kannab nime „Adults only”.

«Meie suunitlus on just nimelt anda teatav positiivne tõuge Eesti iibele ja lasta inimestel seda loominguliselt väljendada. Filmi töötuba on selleks suurepärane koht ja üldse üks lahe meelelahutus, nii et tänavu on kõigil võimalus tulla ja teha oma multikas,» pajatas Kinobussi vedaja Mikk Rand.

Mees lisas ka, et hea muusika ja hea seks on alati koos käinud ning et seda ei saa mitte häbeneda ja sellest tulebki rõõmuga rääkida.

«Kinobuss näitab vaheldumisi pikki ja lühifilme. Meil on paar filmi, mis on väga halvad aga seetõttu just väga head. Näiteks sellline nagu «Surmavoodi». Selleks, et mõista ühtede filmide headust, tuleb näha ka filmiskaala teist otsa,» selgitas Mikk.

Kinobussi Rabarocki kavas on ergutavat maailmaklassikat ka anima-vallast. Mängufilmide programmi pealkirjaks on «Erootilised öka- ja äkafilmid», mis on jätk Tartu tudengipäevadel alguse saanud sopafilmide festivalile ja palju muud ebatavalist.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles