No-Big-Silence läheb uue albumi tutvustamiseks klubituurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence
No-Big-Silence Foto: Viktor Koškin

No-Big-Silence läheb oktoobri teisel poolel oma uut albumit «Starstealer» tutvustavale klubituurile. Erikülalisena võetakse kaasa kodumaine uus tulija - Sinine.

«Oleme jäänud oma klubikontsertidega kuidagi liiga Tallinna-keskseks. Peale «Starstealeri» ilmumist selle suve hakul oli meil võimalus anda mitmeid suviseid vabaõhukontserte festivalidel üle Eesti, kuid klubikontserte, mis on tegelikult artistile ja publikule palju vahetumad, oleme juba mitu aastat andnud vaid Tallinnas. Seda viga asume nüüd parandama,» kommenteeris eelseisvat NBS'i tuuri kitarrist Kristo Kotkas.

«Meie klubilivedel on tavaliselt õhkkond nii-öelda ärev ja möll päris korralik. Tahaks seda taaskord filmilindile jäädvustada, niisiis tuleva tuuri käigus salvestame ka live-video, ehk kõik külastajad peavad arvestama, et nende nägu võib jääda filmilindile,» lisas Kotkas.

No-Big-Silence oma energilise muusika ja efektsete kontsertidega ei vaja erilist tutvustust, siiski soovitame külastada No-Big-Silence'i uut kodulehekülge, kus on nüüd võimalik kuulata bändi kõiki varajasemaid albumeid, vaadata videoid ja tutvuda ajalooga - www.no-big-silence.com.

Sinine aga on kindlasti paljude jaoks midagi täiesti uut Eesti muusikamaastikul ja vajab natuke tutvustamist. Sinine esitab unikaalset dark-poppi, mis suudab olla korraga nii puudutavalt intiimne, kui ka jahmatama panevalt võimas. 2003. aastal Mauno Meesiti sooloprojektina alguse saanud Sinine on tänaseks täiskoosseisuga bänd, kes annab jõulisi ja ekspressiivseid kontserte.

Andekad muusikud Meesiti kõrval on Andre Pichen kitarril ning Liisa Hirsch klahvpillidel. Bänd on hiljuti lavasid jaganud maailmanimedega nagu Diary of Dreams, The Birthday Massacre ja Noisuf-X. Sinine esitab tuuril lugusid oma värskelt albumilt «Butterflies», mis ilmus 18. septembril üle Euroopa prominentse Saksa plaadifirma Accession Records alt.

«Butterflies» album on 2 nädalat olnud sakslaste mainekas «Deutsche Alternative Charts» edetabelis kuuendal kohal, saanud ajakirja Sonic Seducer poolt «Highlight of the Month» tiitli ja võitnud lugematute arvustajate poolehoiu.

TUUR:

Millal: Tartu - 16.10.2009

Kus: Rock & Roll Heaven

Uksed avatud: 20:00

Hind: 100.-

Soodustused: Esimene tund tudengid ja klubikaardiga 75.- No-Big-Silence fännklubile SILENCERS pilet 75.-


Millal: Tallinn - 17.10.2009

Kus: Rock Cafe - Starstealer tuur käib läbi ROCKTOBERFEST festvalilt, kus lisaks NBS'ile ja Sinisele astuvad veel lavale Recycle Bin, Astro Zombies, Smõuk, Taak, Enhet (LAT), Necro Strike, Mimicry

Uksed avatud: 18:00

Hind: 175.- eelmüügist ja ukselt 200.-

Soodustus: No-Big-Silence fännklubile SILENCERS pilet 150.-


Millal: Viljandi - 18.10.2009

Kus: Puhas Kuld

Uksed avatud: 20:00

Hind: 100.-

Soodustus: No-Big-Silence fännklubile SILENCERS pilet 75.-



Millal: Võru - 23.10.2009

Kus: MADhouse

Uksed avatud: 19:30-22:30

Hind: 100.-

Soodustus: No-Big-Silence fännklubile SILENCERS pilet 75.-


Millal: Pärnu - 24.10.2009

Kus: Sugar

Uksed avatud: 19:30-22:30

Hind: 100.-

Soodustus: No-Big-Silence fännklubile SILENCERS pilet 75.-


SILENCERS klubiga liituda soovijad saavad seda teha SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles