Flashforwardi tutvustus

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Goyeri ("Dark Knight", "Batman Begins") ja Brannon Braga (24 Star Trek: Enterprise) poolt kirjutatud ja produtseeritud "FlashForward" (eesti k. "Meenutades tulevikku") on draama ja põnevussari sellest, kuidas inimesed kogu maailmas kaotavad 2 minutiks ja 17 sekundiks teadvuse täpselt samal ajal.

Ärgates avastavad enda ümbert kaose ja segaduse. Sündmuste jätkudes avastatakse, et selle teadvuse kaotuse ajal nägid inimesed oma tulevikku peaaegu 7 kuud hiljem. Sellega algab ülemaailmne võidujooks selgitamaks välja, kuidas erinevate inimeste mälupildid tulevikust seotud on ja õhku jääb küsimus, kas see mida nähti juhtub või annab see nägemus võimaluse tulevikku muuta? Kõge olulisem müsteerium, mis lahendamist aga vajab on küsimus: kes selle sündmuse põhjustas ja miks?

Kuigi sari põhineb samanimelisel novellil, siis sarjal ja raamatul on väga palju erinevusi. Raamatus jäävad kesksed küsimused vastamata.

Peaosas Joseph Fiennes (meile kõige tuttavam peaosatäitjana filmist "Shakespeare in Love").

Seriaal "Flashforward" on eetris FoxLife-st reedeti kell 21:00 ning kordused pühapäeviti kell 17:40 ja esmaspäeviti 16:00. Seriaali esilinastus on 16. oktoobril kell 21:00!

Vaata ka seriaali treilerit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles