Homme algab kodumaise reisisaate «Puhka Eestis» uus hooaeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi kampaaniat «Puhka Eestis» on tutvustanud ka telesaade, mida juhtisid Venno Loosaar ja Sepo Seeman.
EASi kampaaniat «Puhka Eestis» on tutvustanud ka telesaade, mida juhtisid Venno Loosaar ja Sepo Seeman. Foto: TV3

Homme õhtul alustavad vanad semud Sepo Seeman ja Venno Loosaar suvist puhkusereisi, rännates saate uuel hooajal taas risti ja põiki läbi kodumaa.

«Tänavu on plaanis paarkümmend eri kohta läbi käia, praeguseks on juba seigeldud Kihnus, Vormsil, Läänemaal, Haapsalus, Pärnus ja Võrtsjärve ääres,» ütles saate produtsent Alar Müürisepp lisades, et igas kandis on saatetegijaid palavalt oodatud ning väga soojalt vastu võetud.

Müürisepa sõnul on saatejuhtidel olnud rohkesti tegemist, näiteks on Kihnu-Virvega koos lauldud, tuulehaugi suitsutatud, linde vaadeldud ja korra ka tormi kätte jäädud.

«Tagasiteel Kihnust kestis reis tormi tõttu kolm tundi ja vana merekaru Sepo oli tõtt-öelda ainus, kes üha kahvatuvat meeskonda lohutas ja innustas,» muheles Müürisepp.

«Puhka Eestis» uue hooaja homses avasaates külastatakse juba tuttavat kanti Tartumaal - Rannu valda. Vennot ja Sepot ootavad uhke Kalepurjekas, vaatetorn ja Eesti suurim palkmaja.

Saatesarja «Puhka Eestis» uued seiklused algavad TV3 eetris homme kell 20.25.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles