Uued lahanguandmed: Jackson oli hea tervise juures

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: AFP / Scanpix

Päevavalgele tulid lahanguandmed, mille kohaselt puudusid Michael Jacksonil haigused, mis oleksid võinud suurendada ravimi üledoosi saamise riski.

Popikuningas suri 25. juunil südame äkkseiskumise tõttu ning Los Angelese maakonna koroner teatas augustis, et põhjuseks oli segu kangetest retseptiravimitest, vahendab WENN.

Associated Pressi kätte jõudis koopia lahanguaruandest, millest selgub, et Jackson kaalus surma ajal 61,6 kilogrammi, mis jääb 175 sentimeetrise mehe puhul normi piiresse. Koroner leidis ka, et mehel oli tugev süda.

Jacksonil olid mõned väiksemad tervisehädad, näiteks artriit alaseljas ja mõnedes sõrmedes.

Ta kopsud olid krooniliselt põletikulised, kuid seda ei peetud surma soodustajaks. Muusiku käed olid väidetavalt kaetud süstlatorkejälgedega ning kael ja nägu armidega.

Lisaks puudus Jacksoni rinnalt, kõhult, näolt ja kätelt naha pigmentatsioon ning tema kulmudel, alumistel silmalaugudel, juuksepiiril ning huulte ümber oli kosmeetilne tätoveering.

Täielikku lahanguaruannet pole veel avalikustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles