Will Smithist saab Nobeli galaõhtu juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will Smith ja Jada Pinkett Smith suhe läbi?
Will Smith ja Jada Pinkett Smith suhe läbi? Foto: Scanpix Sweden

Detsembris antakse Oslos pidulikult üle järjekordne Nobeli rahupreemia ning sel aastal on õhtujuhtidena kohale oodatud Will Smith koos abikaasa Jada Pinkett Smithiga.


Traditsiooniliselt leiab pidulik rahupreemiale pühendatud kontsert aset 11. detsembril, päev pärast Nobeli preemiate üleandmist Stockholmis. Teleülekannet asub sel aastal juhtima räppstaar ja Hollywoodi näitleja Will Smith koos näitlejast kaasaga, vahendab Svenskdam.

Teiste seas astuvad kontserdil üles Wyclef Jean, Toby Keith ja Donna Summer.

Norra Nobeli komitee esindaja Geir Lundestadi sõnul on nad väga õnnelikud, et Smithid nõustusid Nobeli õhtut vedama. Mõlemad näitlejad on silma paistnud nii globaalses kultuuriruumis kui heategevuses, mistõttu sobivad nad suurepäraselt ka rahusaadikuteks.

Varasematel aastatel on Nobeli galaõhtut juhtinud ka maailma tuntuim vestlussaatejuht Oprah Winfrey ning näitlejad Kevin Spacey ja Michael Douglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles