Piletimäng: pidutse Bravos koos Cool D-ga!

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel, 9. oktoobril räpib ööklubis Bravo Cool D ehk Priit Kolsar.
Reedel, 9. oktoobril räpib ööklubis Bravo Cool D ehk Priit Kolsar. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Järgmisel reedel, 9. oktoobril pidutseb vabaajaportaal 24tundi.ee taas Pärnu ööklubis Bravo kelmikal r'n'b stiilis üritusel „Candy Girls". Peol jagavad kaunid neiud spetsiaalseid Candy shotte ja muusika eest hoolitseb DJ Trigga. Õhtu naelana on kohal Cool D oma parimate hittidega!

Saadame kolm inimest koos kaaslasega järgmisel reedel Bravosse pidutsema ja anname kõigile võitjatele plaadi!

Võitmiseks vastake õigesti alljärgnevale küsimusele: „Kas Cool D on A-Rühma koosseisus soojendanud Tallinnas räpilegendi Snoop Dog või 50 Cent kontserti?"

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 7. oktoobriks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil "Piletimäng", Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.

Bravosse pääsevad 18aastased ja vanemad.

Eelmise nädala küsimuse „Kas Raadio Pärnu DJd mängivad klubis Str& eriüritusel muusikat kord kuus või kolm korda kuus?" õige vastus on kord kuus.

Kaks pääset klubisse Str&, millega võib minna ükskõik millisele klubi peole, võitsid Erika Rulli, Udo Kalda ja Karmen Eha.

Võitjaid ootab toimetuses plaatki.
Klubipiletid ja auhinnaplaadi saavad võitjad kätte Pärnu Postimehe toimetusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles