Busta Rhymesi kontsert lükkub edasi

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hip-Hopi legend Busta Rhymes esineb Tallinna novembris. Kui muidugi mõni kohalik oluline spordisündmus ei sunni kontserti jälle edasi lükkama.
Hip-Hopi legend Busta Rhymes esineb Tallinna novembris. Kui muidugi mõni kohalik oluline spordisündmus ei sunni kontserti jälle edasi lükkama. Foto: http://www.bustarhymes.com

Hiphopilegend Busta Rhymesi kontsert 6. oktoobril Tallinna klubis Parlament lükkub novembrikuusse, sest artisti Eestisse tooja Sten-Erik Jantson on sel päeval seotud Jõhvis peetava Eesti korvpalli karikavõistluste veerandfinaalkohtumisega Tallinna Kalevi ja Tartu Rocki vahel.

Jantsoni palvele tõsta Kalevi ja Rocki mäng sel õhtul Jõhvis peetavast kahest mängust esimeseks või nihutada kõnealune kohtumine hoopis järgmisele päevale olla ta Eesti korvpalliliidult saanud sooja soovituse lükata hoopis Busta Rhymesi kontsert edasi.

Juba aastaid Pirita palliklubi ja Tallinna Kalevi võistkonnaga seotud Jantson oli seda meelt, et kohe kindlasti ei näinud ta pool suve meeskonnale vajalikke mehi otsides ja koos Kalle Klandorfiga võistkonda kokku pannes vaeva selleks, et ise Tallinna Kalevi hooaja esimesest olulisest mängust eemale jääda.

„Õnneks oleme oma agentuuriga sel aastal korraldanud Busta Rhymesile juba kolm minituuri Euroopas, sealt ka äärmiselt positiivne koostöö artisti managemendiga, kes oli nõus meile vastu tulema ja kontserdi edasi lükkama novembrisse, kui Busta tuleb taas kord tagasi Euroopasse," tõdes meelelahutusäris korraga nii korvpalli- kui muusikavankrit sikutav Jantson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles