Karolin Kuusik: tahan pakkuda eesti disaini normaalse hinnaga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik demonstreerib uut rõivabrändi Tallinn Dolls
Karolin Kuusik demonstreerib uut rõivabrändi Tallinn Dolls Foto: Laura Kallasvee
Tallinn Dolls on uus ja ambitsioonikas Eesti moebränd, mis on valminud ühistööna Karolin Kuusiku ja Liisi Eesma poolt.

Karolin Kuusik ise kirjeldab kollektsiooni nii: Tallinn Dollsi brändi mõte on pakkuda eesti disaini, mis eelkõige on kantav ja normaalse hinnaga, kui võrrelda välismaa disainerite hindadega.

Kollektsioonist kevad/ suvi 2010 leiab nii vabaaja, kui ka pidulikku kehakatet. Seekord aga on kollektsioonis peale kleitide ka olemas seelikud, topid, püksid jakid- seega kõik stiilse naise eluks vajalik!

Võrreldes sügiseste sombuste värvidega on tegu väga värviküllase kollektsiooniga.  Moehittidena on ka Tallinn Dollsi kollektsioonis palju trükitehnikaid, ning riided on veidi  nukuliku võlumaailma auraga, kuid ülikantav. Tallinn Dolls on karakteriga naistelt karakteriga naistele!

 
2.- 4. oktoobrini toimub Viru Keskuses traditsiooniline moeüritus, mis seekord võtab festivali mõõdu. Reedest pühapäevani leiab pea igal keskuse korrusel aset erinev sündmus: moeetendused aatriumis, moeturg ja plaaditurg kõrgematel korrustel ning palju muudki.

2. oktoobril astuvad Viru Keskuse FIBIT´i lavale Tallinn Dolls kleitides Tiina Tauraite, Piret Järvis, Eda-Ines Etti, Daana Ots, Elina Pähklimägi ja paljud teised.

Ajakava vaata www.virukeskus.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles