Õudus kuubis: lauluvõistluse žüriis lälläs maani täis Krieger

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrtsi staar
Kannu Kõrtsi staar Foto: Eerik Kaste
Möödunud neljapäeval algas populaarne Kannu Kõrtsi karaokevõistlus, mis peaks paari kuu jooksul välja selgitama Maarjamaa andekamad amatöörlauljad. Esimese vooru žüriisse olid palutud nalja-ja laulumees Erich Krieger ning muusikud Boris Lehtlaan ja Mari-Liis.  

Erich Krieger suutis siiski meeleoluka õhtu tuksi keerata. Nimelt oli žüriiliikmete laud lookas heast ja paremast ning loomulikult ei puudunud laualt ka kangem kraam. Ahvatlusele ei suutnud žüriiliikmetest kuidagi vastu panna šõumees Krieger. 

«Kuna võistluse algus teatud tehnilistel põhjustel venis, siis ei suutnud Krieger tõepoolest kiusatusele vastu panna ja tõmbas oma nosu juba varakult täis. Sellest sai õudus kuubis, sest mees polnud hiljem võimeline isegi adekvaatselt rääkima,» pajatas üks kohalviibijatest. 

«Kui Erich mikrofoni haaras, siis oli üsna keeruline aru saada, millest ta räägib. Rahvale tegi olukord kergelt öeldes nalja ja ega meiegi ta peale eriti esialgu ei pahandanud, sest Boris võttis kiirelt Kriegerilt sõnajärje üle.»

«Hiljem üritas Krieger uuesti mikrofoni enda kätte haarata, kui seegi kord tuli tal suust vaid arusaamatu lalin, sest mehel oli keel veelgi rohkem sõlmes. Seepärast tehti väike paus, kuid Krieger ei andnud alla, vaid läks ja valis publiku seast endale paarilise ning hakkas tantsujalga keerutama.»

«Kui lauljad lõpuks kuulatud olid, läks auväärne žürii oma otsust langetama, kuid selleks ajaks, kui võitja pidi välja kuulutatama oli Krieger kadunud nagu vits vette,» räägib ka üks võistlusel osalenu. 

Erich Kriegeri meeleolukat etteastet Kannu Kõrtsi karaokevõistluselt näed SIIT. 

Kannu Kõrtsis juhtus analoogne juhtum ka möödunud aasta karaokevõistluste ajal, kui  žüriis istunud Niki jõi end koos Suloga purju, käitus labaselt ning rikkus sellega ka võistluse.

Niki ehk Kairit Tuhkanen oli korraldaja sõnul tõepoolest purjus ning käitus eelmisel aastal žüriis samuti ebasobivalt - teisi kõrtsikülastajaid ning žüriiliikmeid häirides.

«Kõrts ei olnud meid palganud sinna. Kui meil oli hea tuju, me naersime, kas olime siis kohe purjus? Inimestel on tähelepanuvajadus. Kõrts tahab oma staariotsingutele reklaami teha,» kommenteeris intsidenti toona Niki.

Mis needus Kannu Kõrtsi karaokevõistluste žüriiliikmeid painab - võib-olla peaks korraldajad auväärsetele kohtunikele viina kallamisega hoopis ise veidikene tagasihoidlikumad olema? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles