Metalli-iidol müristab Eestis

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udo Dirkschneider ja U.D.O. müristavad koos 1987. aastast.
Udo Dirkschneider ja U.D.O. müristavad koos 1987. aastast. Foto: ttp://www.udo-online.de

18. novembril saab klubis Rock Cafe kuulda tõelist

heavy-metal

legendi: taaskord jõuab siiamaile Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O.

Iidoli kontserdi piletid tulevad müügile esmaspäeval, 28. septembril Piletilevi müügipunktidesse ja Statoili teenindusjaamadesse.

Udo Dirkschneideri täht tõusis juba 1971. aastal, mil ta lõi ansambli Accept. Esimese suurusjärgu stariks sai Dirkschneider siiski 1987. aastal, kui sünnitas tänapäevani heavy-metal'i fänne hullutava U.D.O.

Need, kes väidavad, et U.D.O. näol on tegemist vanade ja väsinud rokipeerudega, võiks paugupealt vangi panna, sest nende jutt on sulaselge vale ja alatu laim: kokku 12 stuudioalbumit üllitanud U.D.O. on praegu rohkem väge täis kui kunagi varem.

Selle käega katsutav ja kõrvaga kuuldav tõestus on nende alles augustis valminud kauamängiv „Dominator".
Ühest küljest on „Dominator" meeldivalt traditsiooniline U.D.O. album - just see, mida fännid bändilt ootavad ja soovivad, teisest küljest aga kompab see album moodsa helimaailma piire ja kasutab maksimaalselt ära selle tehnoloogilisi võimalusi.

Enam kui kindel, et „Dominator" kasvatab veelgi numbrit, mis märgib U.D.O. müüdud plaatide arvu: praegu on see viie miljoni ringis.

Muidugi ei anna see metalli-iidolile kasvusentimeetreid juurde, ent tegelikult on ju mõnelgi pool päkapikuks narritud Dirkschneider heavymetallistide hulgas päris sihvakas taat (vanust ikkagi juba 57 aastat).

Angus Young AC/DCst on meeter viiekümne viiene, Malcolm Young samast bändist on vennast vaid tiba pikem.

Bruce Dickinson Iron Maidenist on Venemaa presidendi Dmitri Medvedevi masti mees: 162 cm.

Kõigi nende kõrval on Udo Dirkschneider oma 165 kasvusentimeetriga lausa mastimänd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles