Valeri Kirss pani missivõistlused müüki

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Kirss tahab iludusvõistluste korraldamise au kellelegi üle anda.
Valeri Kirss tahab iludusvõistluste korraldamise au kellelegi üle anda. Foto: Liis Treimann

Aastaid Miss Estoniat ja teisi samalaadseid konkursse korraldanud Valeri Kirss pani müüki nende võistluste kaubamärgid. Kuulutuses öeldakse, et Eesti Miss Estonia, Miss Tallinn, Mister Estonia ja Estman&Topmodeli kaubamärkide hind on kokkuleppeline.



«22 aastat on piisav kogemus selle asjaga tegelemiseks, nüüd peab teistele ka võimaluse andma,» põhjendas Kirss kaubamärkide müükipanekut. «Soovitavalt võiks ostja omandada kõik kaubamärgid, sest need on süsteemsed. Kui huvilisi on rohkem, lähevad kaubamärgid enampakkumisele ja siis on alghinnaks 22 aastat minu töötasu. Kas ma olen siis viletsam kui mingi parteilane või ametnik või funktsionäär, kes saab sadu tuhandeid kuus.»



Kirsi hinnangul on tegemist Eesti tuntuimate eraisiku valduses olevate kaubamärkidega. «Kui müügihinnas kokkuleppele ei saa, siis on ka rendivõimalus,» ütles ta ning tõdes, et on kümme aastat üritanud endale väärikat mantlipärijat leida ja pidanud paljudele «ei» ütlema. «Mina usun, et asi peab olema eetiliselt korrektne.» nentis ta.



Kirsi käe alt on tulnud 22 Eesti iluduskuningannat. «Aga ega ma oma töö eest ju palka ei ole saanud,» lõpetas Kirss. «Lootsin kõik need aastad, et leiaksin briljandi, aga ma ei ole seda leidnud. Kolm-neli pärlit küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles