Galerii: Massive Attack'i lavashow esitlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massive Attacki lavashow esitlus, 08.06.08
Massive Attacki lavashow esitlus, 08.06.08 Foto: Maria Vahuri

Pühapäeva keskpäeval tutvustasid Massive Attack’i kontserdi visuaalset valgusshowd, mille töötas välja maailma juhtiv visuaalkunsti ja -tehnika kompanii United Visual Artists.



Tehnikud rääkisid, et teevad Massive Attackiga koostööd juba neljandat tuuri järjest ja uus show on nende jaoks sama uus kui publikule.



Eesti kontserdikülalised on esimesed maailmas, kas sellest revolutsioonilisest vaatemängust osa saavad.



Lava taga on suur kumerekraan, millel jookseb sotsiaalne sõnum. Seega ei ole laval bänd ja ekraan eraldi, vaid nad moodustavad ühtse terviku. Samuti on visuaalis palju erinevaid üllatusi, mis ei tohiks kedagi külmaks jätta.



Lubati, et see on nii maailma kui muidugi ka eesti kontsertide ajaloos üks parimaid lavashowsid üldse!



Massive Attack üllatab lisaks visuaalsele uudsusele ka muusikaga, kandes ette lisaks vanadele lemmikutele tervelt seitse värsket lugu.



Bänd andis teada ka, et ootab kontserti vähem alt sama palju kui kuulajad, kuna täna õhtul ootavad neid ees uued lood, uus lavashow ja uus publik.



Massive Attack esineb täna Saku Suurhallis, soojendab eesti industriaalroki ansambel Pedigree. Uksed avatakse 18.00, ürituse algus 19.30.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles