Kalju - Kalev, kompromissitu võitlus sel laupäeval

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju
Nõmme Kalju Foto: Nõmme Kalju
26. septembril kohtuvad Hiiu staadionil Nõmme Kalju ja Tallinna Kalev, kes vajavad sellest mängust mõlemad punkte. Kalju medalitele mängimiseks ja Kalev püsimajäämiseks.

Nende kahe Tallinna klubi omavahelised mängud on olnud läbi hooaja alati tasavägised ja seekordki on oodata tugevat lahingut, sest kumbki ei saa lubada punktide kaotust. Liigatabelis viiendat kohta hoidev Kalju peab laupäeval läbi ajama mitme mängijata.

Kaartidega on eemal Diego Balbinot ja Murilo Maccari. Vigastuse küüsis on Mikk Haavistu ja külmetusega eemal olnud Martin Hurt pole veel treeningutele naasenud. "3 tugevat mängu on selja taga ja meeskond on väsinud aga me peame olema keskendunud, kuna peame jätma punktid koju, et olla medalikonkurentsis." Kommenteeris peatreener Getulio Aurelio. Pantrite tihe mängudegraafik jätkub, kuna peale Kalevlaste võõrustamist tuleb Hiiul vastu võtta ka tabeliliider Levadia ja seda juba mõni päev peale heitlust Kaleviga.

Kalju - Levadia kohtumisel annavad Levadia esindajad üle ka kogutud korjandusrahad, mis Ingemar Teeveri taastusravi heaks annetatud Levadia klubilt ja toetajatelt. Nõmme Kalju ja Tallinna Kalevi kohtumine toimub 26. septembril kell 14.00 Hiiu staadionil.

Elu24.ee loosib oma lugejate hulgast kümme võitjat, kes saavad koos kaaslasega laupäeval jalgpalli vaatama minna.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi, vanus ja telefoninumber märgusõnaga «KALJU» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjad loosime neljapäeval, 24.septembril kell 16.00 ja võtame võitjatega ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles