Beckinsale tunneb end Longoria kõrval hiiglasena

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale Foto: AFP / Scanpix
Näitlejanna Kate Beckinsale tunnistas, et tunneb end oma sõbranna Eva Longoria kõrval hiiglasena.

«Kuidas saaksime mina ja Eva samadesse rollidesse kandideerida?» vahendab Femalefirst Beckinsale’i selgitust, et tema ja Longoria vahel ei saa mingit ametialast rivaalitsemist olla.

«Ta on pisike ja mulle meeldivad pisikesed, väikesed inimesed. Tema hiiglaslikku abikaasat pole ma veel kohanud,» rääkis Beckinsale.

«Kui see juba jutuks tuli, siis tunnen end hiiglasena. Olen end alati kohmaka tüdrukuna tundnud. Võiksin oma jalgadel koju suusatada!» naljatles näitlejanna.

Beckinsale sõbrustab ka kleenukese Victoria Beckhamiga, kellega ta Longoria kaudu tutvus.

«Victoria Beckhamiga olen palju kohtunud. Sain temaga Eva Longoria kaudu tuttavaks ja ta tundus tore olevat, seega kutsusin ta oma abikaasa Leni sünnipäevale,» meenutas Beckinsale.

«Victoria on vaimukas. See meeldib mulle tema juures kõige rohkem. Ta on häälekas. Samas on ta väga normaalne tüdruk. Me naerame palju ja on suurepärane, kui inimesed su naljadest ja vihjetest aru saavad. Tundsin puudust endavanusest lastega briti päritolu sõbrast,» rääkis näitlejanna.

Beckinsale’il jätkus häid sõnu ka Victoria jalgpallurist abikaasale Davidile.

«Len ja David saavad väga hästi läbi. David on erakordselt armas ja kena mees,» lõpetas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles