Aleksander Tammert teenib leiba motelli pidades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Tammert
Aleksander Tammert Foto: Liis Treimann

Kettaheite olümpiapronks Aleksander Tammert näitas ETV saates «Ringvaade», millega tegeleb spordi kõrvalt.

Üks maailma tuntumaid kettaheitjaid teeb igapäevatööd Valgamaal Puka vallas motelli pidades. Motell Greete alustas tööd aasta tagasi ja Tammert tunneb seal end koduselt.

«Olen seal avamisest saati käinud, see on endise odaviskajast sõbra ehitatud,» rääkis sportlane. Reaalselt viibib ta motellis aastas umbes neli nädalat, suurema osa ajast tegeleb müügitööga, mida teeb Tallinna kodust.

«Eks ikka selleks, et perekond elaks normaalselt. Igal sportlasel küll pole perekonda, aga ainult spordist ära ei ela, eriti praeguses olukorras,» selgitas Tammert.

Paljud külastajad teevad motellis kuulsat kettaheitjat nähes suured silmad - kõik ju ei tea, et ta seal tegutseb.

«Normaalne oleks ikka, et sportlane treenib ja ei tee lisatööd,» arvas austerlane Gerhard Mayer, kes on viis aastat ainult spordiga tegelenud.

Tammert ütles, et spordist ta niipea loobuda ei kavatse. Tulevasel Euroopa meistrivõistlusel tahab ta esineda oluliselt paremini kui eelmisel. «Suuri asju lubada ei saa, aga loodame, et tuleb pisut säravam hooaeg,» sõnas Tammert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles