Pime aeg koputab uksele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis
Sügis Foto: Comma Image / Scanpix

September on küpsuse ja kogumise aeg, samuti aeg eraldada terad sõkaldest ja teha kokkuvõtteid - taastada või katkestada mittevajalikud suhted, teha igas mõttes suurpuhastust.


Numeroloog Kai Tamme arvates on september kui ühe tsükli lõpp, kus suurimateks komistuskivideks võivad saada emotsionaalne ülitundlikkus või ükskõiksus ja enesehaletsemine, kirjutab ajakiri Naised.



Käesoleva aasta numbrikombinatsioon ( 9 + 2 + 0 + 0 + 9 = 11) näitab numeroloogi sõnul, et just septembris on kriiside haripunkt. Kriis tähistab murrangut, pööret, otsustavat seisundit ning see annab võimaluse midagi teistmoodi ja uutmoodi teha.



Kes muutuda julgeb, see sammub tulevikku, kes ootab, et kriis iseenesest möödub, seda ootab aeglane häving.



Pärast pööripäeva on aeg tegeleda kappi pandud asjade ja iseenese pimedama poolega. Numeroloog soovitab leida aega loomingulisusele, kunstile, detailide ilule ja võlule ning ka vaikusele.



Wicca traditsioon õpetab, et pööripäev on viimane aeg, et parandada vigu ja möödalastud võimalusi, kuid vigade parandamisse ei tohi kinni jääda. Kui sügisvihmad kõik teostatud ja teostamatud plaanid ära uhuvad, saabub vaikuse ja mõtiskluste aeg.



Iidsete aarialaste Avesta traditsioon pajatab, et sügisese pööripäevani on meil võimalus teha oma valikuid, kuid sealt alates seisame kohtumõistjate ees. Just siis avanevad hauataguse maailma uksed.



Meie hingekuu saab alguse mihklipäeval, 29. septembril ning lõppeb hingedepäeval, 2. novembril.





Kommentaarid
Copy
Tagasi üles