Rabarock: Electric Eel Shock’i trummar esineb alasti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electric Eel Shock
Electric Eel Shock Foto: Rabarock

Tänavuse Rabarocki üks tähelepanuväärsemaid esinejaid on Jaapanist pärit trio Electric Eel Shock. Lisaks heale muusikale pakuvad nad ka silmailu. Nimelt armastab ansambli trummar Tomoharu Ito pille mängida ihualasti!



Electric Eel Shock’i muusikas ühendub klassikalise rokk, metal, punk ja garage. Lisaks vabameelsele trummarile kuuluvad bändi veel laulja ja kitarrist Aki Morimoto ja bassimängija Kazuto Maekawa.

Algusaastel oli bändis koguni 11 liiget, kuid peagi mõistsid kolm põhimeest, et mõttetu on ülejäänud tegelastega koostööd teha, kui põhienergia ja looming lähtub neist endist.

Bänd sai Jaapani rokkmuusika areenil kiirelt tuntuks ning aastaks 1999 müüdi juba piisavalt plaate , et minna tuurile Ameerika Ühendriikidesse.

Vahvad jaapanlased on lisaks USA-le tuntud külalised ka Euroopa rokkfestivalidel, selle kinnituseks on neil ette näidata plaadid «Go America!» ja «Go Europe!».

Nagu muusika, nii on ka Electric Eel Shock’i videod äärmiselt vaimukad ja ootamatult värskendavad. Vaata neid näiteks YouTube’ist.

Rabarock toimub 13.-14. juunil Järvakandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles