Superstaari finalistid: Jana ja Arno on mõlemad võitu väärt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norman Salumäe
Norman Salumäe Foto: Mardo Männimägi

Juba sel pühapäeval toimub Tallinna Linnahallis saate «Eesti otsib superstaari» superfinaal, kus omavahel pistavad rinda Jana Kask (16) ja Arno Suislep (27).



Arno ja Jana kõrvalt on igal pühapäeval lahkunud kokku 8 finalisti, kes ometigi endiselt saatekäigule kaasa elavad. Elu24.ee uuris, kumb kahest lauljast oleks nende arvates võitu väärt.



Kristiina Piperal: Mina arvan, et nad on mõlemad seda väärt.


Eliis Pärna: Sellele on päris raske vastata, kuna enne on mu lemmik olnud Arno, aga nüüd nad on väga ühtlaseks muutunud. Eelmises saates Jana tõestas ennast minu jaoks ja pühapäevase saate võiks võita see, kes on just selles saates kõige parem.


Artur Rassmann: Mõlemad väärivad seda ma arvan. Arno on hästi värvikas kuju, Jana on muidugi hääle poolest meist kõigist üle. Oleksin millegi pärast Arno poolt, aga oleks õiglasem, kui võit läheks Janale.


Timothy Jarman: Oo, see on nii raske küsimus. Anna andeks, aga ma ei oska selle vastata. Tõesti keeruline küsimus…


Taavi Immato: Tahaks, et võidaks Arno, aga arvan, et võidab Jana. Arnot tundes võin öelda, et ta on õige inimene seda võitma


Kristjan Laas: Huhuu kui vastik küsimus.
Arno on minu jaoks nagu suur vend, südamega asja juures. Tal on üks vägevamaid, omapärasemaid ning lahedamaid hääli. Ta on piisavalt vana ja küps ja igatepidi superstaaritiitli vääriline.

Jana see-eest on oma häälega pannud mind endasse armuma, ta on kohustatud minuga tulevikus abielluma (naerab – toim.). Jana on laval täiesti vapustav – imeline hääl ja näeb hea välja. Tal hea huumorimeel ning 16-aastase kohta on ta väga küps.

Ehk siis, kuigi mõlemad on vapustavad, siis superstaari-saate kui sellise peaks võitma Jana, sest see sobiks talle kuidagi rohkem.

Arno võiks kohe kindlasti tegutseda heliloojana, lauljana või kitarristina. Ükskõik –
kõiges on ta hea.

Oleks see saade «2 takti ette», oleks mul palju keerulisem vastata, aga superstaarina näeksin pigem Janat.

Norman Salumäe: Mina arvan, et Jana võidab. Kuid nad on mõlemad minu väga head sõbrad ja otseloomulikult rõõmustaks mind nende mõlema võit.

Finalist Keit Triisa hetkel vastata ei saanud. Avaldame tema arvamuse esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles