Konkureerivad kinod püüavad PÖFFi-hunti kodustada

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PÖFF
PÖFF Foto: Marina Pushkar

Nii Coca-Cola Plaza kui peatselt meelelahutuskeskuses Solaris avatav Cinamon on avalikus suhtluses mõista andnud, et filmifestival PÖFF on just nende koostööpartner.


Ei CCP ega Cinamon ei maini, et tegelikult toimuvad PÖFFi seansid mõlemas multipleksis, lisaks veel paljudes saalides Tallinnas ja kogu Eestis.

Aldo Tammsaar (Forum Cinemas): «PÖFF jõuab taas Coca-Cola Plazasse. 27. novembrist on Coca-Cola Plaza ekraanil PÖFFi rahvusvaheline võistlusprogramm, kuhu kogutud festivali pärlid. Tallinna suurimas ja parimas kinos toimub ka aasta oodatuima filmipeo avamine.»

Peeter Rebane (Solaris): « Solaris on PÖFF-i kodu vähemalt järgmiseks 5 aastaks.»

«Ma kohe arvasin, et sellest tuleb jama,» naeris PÖFFi korraldaja Tiina Lokk, kui oli tekstidega tutvunud. «PÖFFil on mitu kodu nagu heal lapsel mitu nime. Põhikeskus ja 2/3 PÕFFist, kaasa arvatud vaba lava ja muud sellised asjad toimuvad Solarises.»

«Aga Aldo Tammsaarel on ka väga õigus, sest Forum Cinemas toimub meil avamine ja Solarises lõpetamine. Lisaks sellele näitame me filme veel Sõpruses, Von Krahlis, Kinomajas, Kumus ja lisaks mitmel pool üle Eesti.»

«Meie teeme mõlema multipleksiga koostööd, sest PÖFF on nii suur, et ühte ta ei mahuks lihtsalt ära,» sõnas Lokk.

Tänavu toimub PÖFF 12. novembrist 6. detsembrini. Lisaks tavapärasele programmile on 13. PÖFFil kaks uut komponenti.

Filmiturg Black Market Industry Screenings on ennekõike suunatud filmitööstuse professionaalidele: filmitegijatele, levitajatele, produtsentidele, filmide kokkuostjatele. Kinnistel seanssidel tutvustatakse laiema regiooni filme Põhjamaadest, Baltikumist, Kesk-ja Ida-Euroopa riikidest, Venemaalt, ja Kesk-Aasiast.

Teise uuendusena võtab PÖFF fookusesse Eesti kirjanduse - toimub esimene kirjandusõiguste turg «Raamat filmiks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles