Baari-Paavo kahetseb telesse pürgimist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Pärn
Paavo Pärn Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Baari-Paavona tuntud Paavo Pärn rääkis ETV saates «Ringvaade», kuidas mõjutas tõsielusarjas osalemine tema elu.

Paavo osales tõsielusarjas «Baar» 2004. aastal ning pärast seda on sageli küsitud, miks ta sinna läks.

«Teistele ongi arusaamatu, et ei kutsuta - kas tuled või ei tule,» ütles mees. Enne läheb ligi tuhatkond inimest proovile ning kui läbi mitme vooru kümne sekka jõuad, mõtledki, et võiks proovida.

Paavo arvab, et just seriaalis osalemine oli ka osaliselt põhjuseks, miks Talis Kitsing varakult hauda läks. Kui Paavo jaoks oli saade minevik, jäi Talis sinna mingil määral kinni ja ei osanud edasi minna.

«Tagajärjed ei lõpe saatega, ka sinu lähedased on sellest puudutatud,» märkis Paavo ja lisas, et sageli jäetakse inimesest televisiooni kaudu hoopis teistsugune mulje, kui ta tegelikult on.

Tagasi vaadates nägi ta, kõik saatessepääsenud pidid olema natuke friigid. «Mind valiti sinna ilueediks, aga igaühel oli mingi puue, mis pidi televaatajale meeldima,» rääkis mees.

Kogemusel oli ka positiivne külg - Paavo leidis saatest elukaaslase, kellega tal on tütar.

«Peab olema tugev karakter, et ei võta iga inimese arvamust südamesse,» ütles Paavo, kellel sobiks tõsielusaatesse minna. «Soovitan enne osalemist suhelda nendega, kes on käinud.»

Mees ei usu, et saate juurde võidaks võtta psühholoogid, sest siis ei oleks vaatajaid: «Need ongi nii üles ehitatud, et inimene eksiks ja murduks.»

Paavo on koos sõbraga viimase kolme aasta jooksul üles ehitanud Eesti ühe suurema arhitekti- ja inseneribüroo: «Juhin 30 inimest ja vähemalt see seltskond näeb mind teise inimesena.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles