Evelyn Sepp ja Strippari-Marco on Eesti kõvemad peoloomad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hed Kandi pidu - strippar Marco Tasane (paremal)
Hed Kandi pidu - strippar Marco Tasane (paremal) Foto: Indrek Galetin
Poliitik Evelyn Sepp on daam, kes naljalt ei puudu üheltki seltskonnaürituselt. Tema lemmikuteks on uute restoranide, baaride, ööklubide ja kaupluste avamised, kirjutab Õhtuleht.

Evelyn ise selgitab oma aktiivset seltskonnaelu sõprade-tuttavatega läbikäimise vajadusega. «Mul on suur tutvusringkond ja sõbrad, kes on väga andekad mitmetes valdkondades,» pajatab Evelyn. Samuti lisab aktiivne naine, et just seltsklonnaürituste väisamine laiendab oluliselt tema silmaringi ja suhtlusvõrgustikku. Siiski võib kena daami näha pea kõigil seltskonnaüritustel ringi liikumas üksi.

Evelyn Sepale jääb pidutsemises alla isegi Tartu stripitäht Marco Tasane, kes väidab Õhtulehe reporterile, et tema jaoks on muutunud üritused Eestis suht igavaks. Sellele vaatamata käib aktiivne noormees pidutsemas  vähemalt kaks korda nädalas.

Peoloomade esikümnesse kuuluvad Õhtulehe arvates veel: seltsidaam Heti Tulve, Tõehetke-Lilit; Nexuse-Helen; Tanel Padari eks - Evely Ventsli, modell Laura Kõrgemäe, tantsiv juuksur Lauri Pedaja, stilist Ženja Fokin, ilmaneiu Marvi Vallaste ja elukunstnik Martin Saar.

Elu24.ee võiks siia omaltpoolt lisada veel meikar Kaia Triisa, staarkokk Imre Kose ja Nexuse-Merca. 

Kiika kõvemate pidutsejate pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles