Meediaarvustus: «Saladused» alustas tagasihoidlikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar 
Teeveer
Postimees
Ragnar Teeveer Postimees Foto: Pm
«Saladused» esmaspäeva õhtul Kanal 2s


Esmaspäeval jõudis Kanal 2 ekraanile Tuuli Roosma saatesarja «Saladused» uue hooaja esimene saade.



Tuttavas vormis avasaade näitas meile kontoritöötajate tragikoomilist armuafääri ja nukrat pilti purunevast perekonnast. Tõsielulised lood, aga kas tõesti saladused? Samasuguseid asju juhtub meie ümber iga päev ja keegi ei varja neid.



Asi pole selles, et kontoriromansi tõttu luhtunud töösuhe või üha ebameeldivamaks kiskuv peredraama oleksid vähetähtsad sündmused. Aga võiks ju eeldada, et hooaja stardipauk lööb kõrvad lukku. Pärast pikka pausi, mille jooksul oli küllaga aega valida tõestisündinud lugude hulgast põnevaimad, jäi avasaade lahjaks.



Tegelikult leidus filmikestes uskumatuid hetki küll, aga jutustuse šokeerivate keerdkäikude asemel seisnesid need pigem detailide usutavuses. Vaataja ju ei tea, kui täpselt ja põhjalikult asjaosalised oma elus toimunud sündmusi kirjeldanud on, ja see paneb kõiges kahtlema.



Mis juhtus tegelikult, mille mõtles välja stsenarist ja mille lavastaja? Ei usu, et täiskasvanud inimesed hakkavad töö juures totralt käituma ainult sellepärast, et ülemus ostab armukesele uue arvuti, nagu juhtus esimeses loos. Mitmed naljakad momendid näisid olevat võimendatud või suisa väljamõeldud. Kui aga huumor ära võtta, jääks järele igav lugu.



Värsket hooaega alustasid kenasti lavastatud, kuid leiged saladused. Ehk käib Tuuli Roosma oma trumbid välja järgmistes saadetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles