Galerii: Tankis toimus pidu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel esitles reklaamifirma Tank meeleoluka peo käigus avalikkusele oma uusi bürooruume vastavatud disaini- ja loovettevõtteid koondavas Baltika Kvartalis.


Peole olid kogunenud reklaami-, meelelahutuse ja pressi säravaimad esindajad. Loomulikult viibis kohal ka peotäis karvaseid ja sulelisi stammfiguure, ilma kelleta ükski selline ettevõtmine läbi ei saa.

«Uus büroo on 650 ruutmeetri suurune ja selles ruumis töötab kokku 45 inimest, kes jagunevad erinevate struktuuriüksuste vahel,» rääkis Tanki juht Joel Volkov. Peol viibinud filmirežissöör Jaak Kilmi meenutas, et vaid viis aastat tagasi käis ta samas ruumis õmblejaid filmimas. «See oli peaaegu viimane võimalus Tallinnas sellises mahus tootmistööd pildile saada,» ütles Kilmi.

Uhke kujundus pärineb Tiina Teng-Tamme töölaualt. Loovinimestega asustatud büroos leidub ehedat puitu, disainvalgusteid, nahkseid klubitoole, mõnus raamatukogunurgake, kott-toolidega lesila, elusate kaladega bassein ning täismõõdus köök. Seda viimast kasutas oma hõrgutistega külaliste hellitamiseks ära kultuskokaraamatute autor Anni Arro.

«Meie eelarve oli jõle napp, alla kahe miljoni igal juhul. Sellepärast ongi ta nii lihtsatest materjalides kokku klopsitud, et võimalikult soodsalt saaks,» seletas Volkov. «Ega me siis mingi rikas firma ei ole!»

«Ehkki reklaamiäri kannatab endiselt surutise käes, teeme me kõvasti tööd selle nimel, et meil tööd oleks,» lõpetas Volkov. Tanki klientide hulka, kelleni see 2-miljoniline arve lõpuks jõuab, kuuluvad näiteks Swedbank, Eesti Energia, Saku Õlletehas, Neste, Tele2, Baltika jt.

Vaata pilte pidumöllust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles