Batman, appi!!!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul Joker, paremal Maire.
Vasakul Joker, paremal Maire. Foto: WENN/Elu24

Kui sünget Gotham Cityt haarab taas terroritegude karm laine, mille taga seisab irvitav kurikael Joker, projitseerivad hädas linnakodanikud taevasse nahkhiiremärgi, et superkangelane Batman teaks neile appi tulla ja korra taas jalule seaks.


Mida peavad tegema Tallinna elanikud, kui neid samasugune oht ähvardab? Elu24 krimitoimetus peab tunnistama, et julma Jokeri (vasakul) ja ühe tuntud teleajakirjaniku vahel on murettekitav sarnasus. Vaadake miimikat, meiki, isegi värvieelistused on sarnased!

Maire Aunaste (paremal) veetis viis aastat Ameerikas, millest kirjutas ka raamatu «Viis aastat peidus». Oma kõige hullemat kogemust Ameerikas kirjeldas Aunaste Naistemaailmale ise nii: «Seitse nädalat töötamist miljonärist narkomaani juures! See oli õudne näha, milliseks muutub inimene, kui ta enam polegi inimene!»

Siis lisas Aunaste: «Ameerika-periood andis mulle teadmise, et ma saan elus kõigega hakkama!»

Elu24 toimetusel jääb vaid küsida: mille kõigega? Kes oli see miljonärist narkomaan? Mis tööd Maire seal tegi? Kas Ameerika-raamat räägib tõesti kõigest, mis Mairega USAs juhutus?

Kõige põletavam probleem on muidugi see, kes võiks olla see tundmatu miljonärist superkangelane, kes iidse Tallinna kaitsmise enda peale võtaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles