Belglased tegid kindlaks Hitleri 39 elusolevat sugulast?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adolf Hitler
Adolf Hitler Foto: Wikipedia.org

Kaks belglast väidavad, et neil õnnestus teha kindlaks natsi-Saksamaa diktaatori Adolf Hitleri 39 elusolevat sugulast.

Marc Vermeeren ja Jean-Paul Mulders kinnitasid, et nad uurisid oletatud sugulaste DNAd, kirjutab stuff.co.nz.

Kolm Hitleri otsest sugulast elavat USAs ja nende kohta oli meeste sõnul juba varem andmeid. Samuti oli nende valduses 30 aasta jooksul Prantsusmaalt Saksamaale saadetud kirjad.

Ajakirjanike kinnitusel õnnestus neil kindlaks teha veel 36 isikut, kellest enamik elab Austrias samas piirkonnas, kust Hitler pärit oli. Hitler sündis Barnau am Innis.

Vermeeren töötab Belgias tolliametnikuna ja Mulders on Belgia ajalehe Het Laaste Nieuws ajakirjanik.

Meeste kinnitusel elavad Hitleri isa Aloisi liinist pärit kolm meest New Yorgis, kasutades nime Stuart-Houston. Nad on natsi-Saksamaalt põgenenute järglased.

Louis ja Brian Stuart-Houstonil on East Patchogue`is maja. Mõlemad mehed töötavad aednikena. Kolmas järglane Alexander Stuart-Houston on pensionil psühholoog, kes ravis Vietnami sõja veteranide psüühilisi häireid.

Belglaste sõnul jälgisid nad Stuart-Houstoneid pikka aega. Nad jälitasid 60-aastast Alexander Stuart-Houstonit kiirtoidurestorani, kus nad pärast tema lahkumist võtsid tema kasutatud pabersalvrätiku.

«Sealt saadud DNA klappis meie valduses oleva DNAga, mis meie andmetel on Hitleri oma,» selgitas Mulders.

Samuti analüüsiti Austriast saadud sigareti otsi ja sealt leitud DNA klappis samuti väidetavalt Hitleri DNAga.

Meeste kinnitusel õnnestus neil Hitleri USAs elavate sugulastega vestelda.

«USAs elavad sugulased otsustasid järglasi mitte saada, et koos nendega Hitleri saaga üks osa vähemalt ära lõppeks. Mehed lubasid avaldada oma kuulsa sugulase ja nende suguvõsa saatuse kohta raamatu,» lisasid belglased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles