«Saladused»: kas kontoriromaan tasub ära?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Talvik saates Saladused
Merle Talvik saates Saladused Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Saladused» uue hooaja avalugu rääkis viltu kiskunud kontoriromaanist.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Evelin alustas uuel töökohal assistendina ning töökohal valitses sõbralik ja sundimatu õhkkond. Nädala lõpetas ta eriti sundimatus õhkkonnas ülemuse Andrese käte vahel.

Esmaspäeva hommikul tööle tulles avastas ta, et tema päevinäinud arvuti on vahetatud uue ja uhke vastu. Kolleegid tegid sellest oma järeldused ja nende suhtumine muutus järjest ebasõbralikumaks. Eriti ajas neid närvi, et vähem kui kuu aga tööl olnud assistendile määrati eripreemia. Eveliniga ei suheldud enam üldse.

«Kas mina olen süüdi, et see tropp minuga nii käitub?» kaotas Evelin enesevalitsuse, kui keegi talle kääre laenata ei tahtnud. Evelin lahkus maruvihasena töölt.

Evelin polnud küll süüdi ülemuse erikohtlemises ega kolleegide kadeduses, kuid õpetuseks sai see, et oma pluusinööbid tasub kinni hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles