Töörahvas nõuab Kallase jätkamist!

Uuno Prostamool
, Euroopa haige mees, Brüssel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuno Prostamool,
Euroopa haige mees.
Uuno Prostamool, Euroopa haige mees. Foto: .

Kõikjal Euroopas on puhkenud kohutavad rahutused. Lihtsad eurooplased sattusid raevu, kuuldes, et Siim Kallast tahetakse eurovoliniku kohalt lahti kangutada.

Pole ka ime – on ju Kallas teada-tuntud lihtrahva kaitsja, kes võtab rikastelt ning annab vaestele. Pariis on leekides, äärelinnades möllavad immigrandid, politsei kasutab nende vastu pisargaasi.



Eile kihutas üks lihunik Brüsseli turul rahvahulki üles hirmsa teatega, et Kallas on veetud Pariisi, kus tema näole on needitud raudne mask ning vaene mees on heidetud Bastille kõige sügavamasse vangiurkasse. Õhus lendasid piimapudelid, juurviljad ja tomatid. Rahvas piirab Euroopa Parlamendi hoonet.



Amsterdami lõbutüdrukud on katnud oma bikiinipiirkonna strateegilise kolmnurga leinalindiga ning ähvardavad streigiga kui Kallas peaks Euroopa Liidust lahkuma. Hollandi politseijõud kasutavad prostituutide mahasurumiseks naerugaasi.



Madridis on sajad tuhanded viinamarjakasvatajad blokeerinud liikluse ning ähvardavad oma viinamäed üles künda, kui Kallas vallandatakse. Hispaania politsei kasutab demonstrantide vastu peerugaasi.



Itaalias valitseb paanika, streigivad õpetajad, nunnad ja politseinikud. Paavst on lubanud Euroopa Liidu panna kirikuvande alla.



Saksamaal on tõstnud pead paremäärmuslased, kes nõuavad Adolf Hitleri rehabiliteerimist ning sakslastele rohkem eluruumi Idas. Baieri lüpsjad on ähvardanud lõpetada pornofilmide tootmise ja hakata dekonstruktivistlikku filmikunsti tegema. Sileesia kangrud on tulnud tänavatele.  Politsei kasutab nende vastu sinepigaasi.



Poolas mässavad talupojad. Politsei kasutab nende vastu sipelgapiiritust.


Veneetsias piiravad gondoljeerid doodžide paleed. Politsei kasutab nende laialiajamiseks gaseeritud vett.



Ka Tiibeti rahvas on avaldanud Siim Kallasele toetust, kuigi Hiina võimud on ähvardanud igasuguste rahutuste mahasurumiseks kasutada Pekingi parti.



Koguni Vene riigiduuma on kaheks nädalaks peatanud töö ning andnud presidendile õigused ennetavaks tuumalöögiks vene linnade pihta, juhul kui ka Venemaal peaksid rahutused puhkema.



Loodan Siimule kõige paremat, sest nagu ta isegi on öelnud – ei tahaks lahkuda, kuna Brüsselis on tore ja juba on jõudnud ka rammusa madalmaade köögiga harjuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles